Jij bent je onderneming!

Jij onderneemt het boekomslag

Vraag jij je wel eens af, waarom je doet, wat je doet? Twijfel je wel eens aan je ondernemerschap?Vind je het lastig om alle ondernemersvaardigheden goed te beheersen?

In het boek “Jij onderneemt het” van Cisca Stasse komen veel verschillende ondernemerskills aan bod. Daarnaast staat jouw inbreng, jouw voorkeur en jouw gevoel centraal. Want elke ondernemer is anders. Logisch want ieder mens is uniek. Toch benaderen ondernemers social media, pr, marketing, sales, etc, vaak zoals  “het  hoort.”

Jammer, want juist door jouw eigen kijk en jouw inbreng maak je het verschil. In wekelijkse thema’s wordt in het boek kennis over het ondernemerschap afgewisseld met vragen over hoe jij dat ziet of doet. Je kunt vervolgens kiezen of je je wilt verdiepen in een onderwerp of er direct mee aan de slag wilt gaan. Bijvoorbeeld met behulp van de downloads op de site.

Cisca  Stasse gaat in dit boek met jou op ontdekkingsreis in ondernemersland. Ze laat je zien wat jouw inbreng in je bedrijf is en hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Zonder uit het oog te verliezen dat je aan het ondernemen bent en de regels die daarbij gelden in het vizier te houden.

Meer informatie over Cisca Stasse en haar activiteiten vind je op www.jijonderneemthet.nl