Twitterspreekuur
Twitterspreekuur @vrouwenpoli
Op maandag 4 februari van 13.00-14.00 uur en op woensdag 6 februari van 19.30-20.30 houdt Vrouwenpoli Boxmeer voor het eerste een Twitterspreekuur.
Iedereen met een Twitteraccount kan meedoen aan het Twitterspreekuur. De vragen van de twitteraars en de antwoorden van de gynaecoloog Barbara Havenith, verbonden aan Vrouwenpoli Boxmeer worden met alle volgers gedeeld. Echter, als u uw vraag stelt via DM (Direct Message) wordt de vraag geretweet (RT) zonder vernoeming van de afzender. Er wordt dan ook antwoord gegeven zonder vernoeming van de afzender erbij. Zo ontstaat een interactief kennisplatform. Vragen kan men twitteren aan @vrouwenpoli. Een vraag of een antwoord via Twitter moet in 140 tekens geformuleerd worden.
Disclaimer
De informatie die wordt verstrekt via het Twitterspreekuur van Vrouwenpoli Boxmeer is geen vervanger van een consult of behandeling door een arts. Via Twitter kan een arts alleen algemene informatie geven naar aanleiding van een vraag. Indien u twijfel hebt over uw gezondheid, over een behandeling of over medicijnen, dient er altijd een rechtstreeks contact met uw (huis)arts, medisch specialist of apotheker plaats te vinden over uw specifieke gezondheidsklacht. U mag geen rechten ontlenen aan de berichten die via Twitter zijn verstrekt. Noch Vrouwenpoli Boxmeer, noch gynaecoloog Barbara Havenith kan aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die is gegeven via Twitter. Het gebruik van de informatie door een patiënt of door anderen geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker. U moet zich ook bewust zijn van het feit dat Twitter geen privacybescherming biedt. Twitter berichten zijn niet te beveiligen tegen inbreuk door derden.
Uw vraag wordt standaard geretweet (RT) naar de volgers van @vrouwenpoli, tenzij u een DM (Direct Message) stuurt. Dan sturen wij de vraag en het antwoord naar de volgers van @vrouwenpoli zonder vernoeming van de afzender erbij.
De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:
- Alle vragen over de werking van baarmoeder, eierstokken en hormonen die je aan een gynaecoloog of aan je huisarts zou willen stellen;
- Menstruatieproblemen (te vaak, te veel, niet vaak genoeg);
- Anticonceptie
- Zwanger worden
- Zwangerschap
- Premenstrueel syndroom
- Menstruele hoofdpijn / migraine
- Vruchtbaarheid
- Polycysteus ovarium syndroom
- Vaginale infecties
- Pijn bij vrijen
- Overgangsklachten
- Verzakking
- Incontinentie
- Osteoporose