Epino Libra

epiladyEpi-no Libra is bedoeld als hulpmiddel bij het trainen van de bekkenbodem-spieren. Epi-no Libra is ontwikkeld door gynaecologen en (bekken)-fysiotherapeuten.

Urine-incontinentie is vaak goed te behandelen. Vooral bij stress-incontinentie bestaat de behandeling uit bekkenbodemoefeningen. Het is belangrijk goed getrainde bekkenbodemspieren te hebben. Met deze oefeningen leert u de bekkenbodemspieren aan te spannen en te ontspannen. De Libra variant is niet geschikt voor de voorbereiding op op de bevaling! Daarvoor zijn de Delphine en Delphine Plus producten wel geschikt.

Met Epi-no Libra kunt u nu zelf thuis trainen om de bekkenbodemspieren te versterken. U kunt hiermee de klachten van urine-incontinentie verminderen of helemaal laten verdwijnen.

De Epi-no Libra bestaat uit:

  1. anatomisch gevormde, opblaasbare ballon*
  2. handpomp
  3. drukmeter
  4. luchtklep
  5. siliconen slangetje (BTS)

De bekkenbodemtrainer bevat een anatomisch gevormde siliconenballon met handpompje en drukmeter (biofeedbackfunctie). Door middel van de biofeedback vindt u gemakkelijk de bekkenbodemspieren. De biofeedback registreert uw progressie en motiveert u bovendien uw prestaties te verbeteren. De oefeningen met Epi-no Libra zijn eenvoudig en veilig thuis uit te voeren. Daarnaast kunt u goed zien hoe uw training verloopt en of u vooruitgang boekt.

Na een korte periode met geregelde training zult u de eerste resultaten gaan merken. Als u de trainingsperiode met Epi-no Libra een tijd gedisciplineerd volhoudt, heeft u een goede kans op langdurig succes. Epi-no Libra is te bestellen via: Bevallen Zonder Zorgen.