Adverteren op Epi-no.nl

Wij zijn verheugd u mede te delen dat het sinds kort mogelijk is om te adverteren op de succesvolle site Epino.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de advertentiemogelijkheden.

Bevallen doe je niet zomaar. Je bereidt je goed voor. Je wint hier en daar advies in en bekijkt diverse sites. De site van de geboortetrainer Epi-no is inmiddels een begrip geworden binnen geboorteland. Daarom bereikte ons al snel de vraag van zowel cliënten als zorgprofessionals de site uit te breiden met informatie die verder reikt dan alleen de Epi-no.

Zo gezegd zo gedaan. Onder het menu Topsecrets komen nu ook onderwerpen zoals vaginale droogheid en seks na de bevalling aan de orde. Verder laten we diverse zorgprofessionals aan het woord, via een verhaal of ‘live’ via een video fragment. En we willen nog verder uitbreiden … met geselecteerde banners!

Past uw bedrijf in het beeld dat wij voor ogen hebben? Dan stellen wij u daarom graag in de gelegenheid om bij ons te adverteren. Wij kunnen u de volgende gunstige starttarieven aanbieden:

Bezoekersprofiel

Onze lezersdoelgroep is met name de middelbaar- tot hoogopgeleide vrouw die bewust in het leven staat en haar zwangerschap en bevalling zo intens mogelijk wil meemaken. Ze heeft er veel voor over om van deze bijzondere periode een onvergetelijke tijd te maken. Deze aanstaande moeder is nieuwsgierig naar innovaties en staat open voor handige tips en producten rondom de zwangerschap en de periode kort erna.

In het oog springende banners

Om onze bezoekers te voorzien in hun informatiebehoefte, de site aantrekkelijker te maken, en daardoor extra bezoekers te genereren, hebben wij besloten met adverteerders te gaan werken. Alleen relevante producten rondom bevalling en kraamtijd komen aan bod.

Optie 1
€45
per maand
  • Advertentie op de homepage
  • Afmetingen:
  • 270px breed x 166px hoog
Optie 2
€55
per maand
  • Advertentie op de pagina Bestellen
  • Afmetingen:
  • 270px breed x 166px hoog
Optie 3
€85
per maand
  • Advertentie op beide pagina’s
  • Afmetingen:
  • 270px breed x 166px hoog

 

De advertentie(s) zijn automatisch alternerend met andere advertenties. De samenwerkings-overeenkomsten sluiten wij af per vier maanden.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op!